Les galetes solidàries de 'Todos en Azul' recullen més de 2.000 euros

Es destinaran a col·laborar en l'acompanyament de nens i nenes hospitalizats

10 diciembre 2020 15:13 | Actualizado a 10 diciembre 2020 15:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació sense ànim de lucre “Todos en azul” ha recollit un total de 2.003 euros en la recent campanya de venda de galetes solidàries. La quantitat recollida es destinarà al “Proyecto Mi Héroe”, que treballa en l’acompanyament de nens i nenes ingressats en centres hospitalaris.

Al Mercat Central i al Mercat de Torreforta, on l’associació va instal·lar-hi una parada pop-up de galetes del 13 al 24 de novembre, s’hi van vendre fins a 600 galetes, decorades amb imatges de personatges i superherois infantils.

La campanya de venda de galetes solidàries va començar fa aproximadament un any a la Fleca Falset de Torreforta. Tot i veure’s interrompuda per la pandèmia, la campanya va aconseguir vendre un total de 4.700 galetes entre tots els punts de venda habilitats.

El president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal ha manifestat que “estem molt contents d’haver col·laborat amb aquesta iniciativa que pretén portar una mica d’alegria i esperança a nens i nenes hospitalitzats. Des dels Mercats de Tarragona treballem per enfortir la responsabilitat social de l’empresa, donant suport a iniciatives i projectes solidaris, un compromís que és possible gràcies a la col·laboració i implicació de totes i tots els treballadors, paradistes i marxants de l’empresa”.

Todos en Azul i Proyecto Mi Héroe

Todos en Azul és una associació sense ànim de lucre nascuda a Torreforta el juliol de 2019 amb la intenció de col·laborar i atendre les necessitats de les famílies amb algun cas de TEA (Trastorn de l’Espectre Autista). El seu objectiu és aconseguir visibilitzar aquesta realitat i promoure l’accessibilitat cognitiva i la conscienciació social.

Pel que fa el Proyecto Mi Héroe, es tracta d’una iniciativa que col·labora amb hospitals, centres infantils i esdeveniments solidaris portant-hi superherois. Al Camp de Tarragona han col·laborat amb l'Hospital Joan XXIII, l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i amb la cursa solidària 'FunRun' de PortAventura, entre d’altres.

 

Comentarios
Multimedia Diari