Más de Tarragona

Les llars d’infants municipals de TGN ofereixen 391 places per al pròxim curs

Del 13 al 24 de maig les famílies poden presentar la preinscripció en les 9 escoles bressol de titularitat municipal

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les llars d’infants municipals de TGN ofereixen 391 places per al pròxim curs

Les llars d’infants municipals de TGN ofereixen 391 places per al pròxim curs

Aquest dilluns comença la preinscripció a les llars d'infants municipals per al curs escolar 2019-2020. Del 13 al 24 de maig les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds, que s'han de lliurar al centre educatiu escollit en primera opció o a les dependències de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a l’avinguda Ramón y Cajal, 70.

En total s'ofereixen 391 places vacants per a infants nascuts entre els anys 2017 i 2019: 32 per a nadons, 169 per a P1 i 190 per a P2. En total, les nou escoles bressol disposen de 627 places. En aquest curs no hi ha cap canvi respecte el nombre d'aules i línies.

Aquest serà el segon curs en què l'Ajuntament gestionarà de forma directa les nou llars d'infants municipals (Arrabassada, Bonavista, Cèsar August, Sant Pere i Sant Pau, El Ninot, La Taronja, El Miracle, Sant Salvador i Serrallo).

Les llistes amb la puntuació provisional es publicaran el 4 de juny i la matriculació s'haurà de formalitzar entre el 19 i el 26 de juny.

Per a més informació, es pot consultar tot el calendari de la preinscripció al web de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona: https://www.tarragona.cat/educacio/centres-educatius/llars-dinfants/preinscripcio-i-matricula-1/documentacio-a-presentar
 

Temas

Comentarios

Lea También