Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les obres del Museu Casteller de Catalunya finalitzaran aquest estiu

Ahir, Santi Vila va presidir la reunió del consorci de l'equipament

Montse Plana

Whatsapp
D´esquerra a dreta, Josep Poblet, Santi Vila i Albert Batet ahir durant la visita a les obres del futur Museu Casteller, a Valls. Foto: M. Plana

D´esquerra a dreta, Josep Poblet, Santi Vila i Albert Batet ahir durant la visita a les obres del futur Museu Casteller, a Valls. Foto: M. Plana

Ara que les obres del futur Museu Casteller de Catalunya ja fa un any que estan en marxa, l’alcalde de Valls, Albert Batet, assegura que acabaran aviat i, concretament, «aquest estiu».

Així ho va anunciar ahir en el context de la reunió del Consorci del Museu Casteller, presidida, per primera vegada, per l’actual conseller de Cultura, Santi Vila, qui va destacar que aquest equipament és una de les prioritats del Departament. «La intenció del govern és esperonar aquest projecte per acabar-lo ben aviat», ja que «no és únicament d’interès municipal, sinó que també ho és en l’àmbit nacional», va explicar Vila, i afegí: «Els castells apleguen molts dels valors catalans i aquests s’han d’explicar al món». D’altra banda, la previsió és que el museu obri portes el 2017.

Durant la reunió, es van tractar temes com la forma jurídica que haurà de tenir o el seu finançament. «L’equipament haurà de generar ingressos propis i tenir el suport de l’administració», va apuntar Vila. Segons l’alcalde de Valls, Albert Batet, es crearà un equip tècnic que estudiarà les millors opcions. Després de la reunió, el conseller va visitar les obres.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También