Les obres del Palau d'Esports de Tarragona 2017 arriben al 25% d'execució

Munté subratlla la col·laboració del Govern amb l'Ajuntament i reclama al govern espanyol que compleixi amb els seus compromisos

19 mayo 2017 18:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les obres del Palau d’Esports que s’està construint a l’Anella Mediterrània de Campclar es troben ja al 25% d’execució i mantenen el calendari previst, segons l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. El batlle i la consellera de la Presidència, Neus Munté, han visitat aquest dimecres les obres de l’equipament que acollirà les proves d’handbol dels Jocs Mediterranis del 2017. La Generalitat inverteix uns 15 MEUR en la construcció d’aquest pavelló, amb capacitat per 5.000 espectadors. Tant Ballesteros com Munté han subratllat que la bona col·laboració existent entre les administracions permetrà que el projecte estigui a punt per a l’inici de l’esdeveniment esportiu. Tant l’Ajuntament com l’executiu català, però, han recordat al govern espanyol que ha de complir els seus compromisos econòmics. En aquest sentit, Ballesteros s’ha mostrat confiat que els 9 MEUR pendents arribaran a temps.

L’alcalde de Tarragona i president del comitè organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que els treballs del Palau d’Esports de Campclar avancen a bon ritme i que s’enllestiran a temps per tal de poder realitzar una prova test de l’equipament. El pavelló ha d’estar acabat abans del 30 de juny del 2017, la data d’inici dels Jocs.

L’Anella Mediterrània està més avançada que el pavelló, que es va veure afectat pel contratemps que va suposar la renúncia de diverses empreses adjudicatàries-. Els vials ja agafen forma sobre els terrenys i, al seu torn, el llac artificial ja s’ha començat a omplir d’aigua. Tot plegat, segons l’alcalde, posa de manifest que s’estan complint els terminis previstos. 

Davant la consellera de la Presidència, Neus Munté, l’alcalde Ballesteros ha subratllat que el Jocs Mediterranis són un projecte de Tarragona i també del conjunt del país i s’ha mostrat molt agraït per la total disposició i col·laboració mostrada pel Govern. En aquest sentit, Munté ha situat l’obra del pavelló com un exemple de la bona col·laboració entre administracions. 

La consellera ha posat de manifest que el Govern està “complint” els seus compromisos i ha retret al govern espanyol que, en el seu cas, no ho està fent. Munté ha apuntat que l’Ajuntament continua treballant perquè l’Estat concreti la seva aportació als Jocs, que veu “imprescindible”. En aquest sentit, Ballesteros ha reiterat que tenen un acord pels 9 MEUR pendents i que, a l'espera que es conformi un nou govern, no contempla que els diners no arribin "a temps”.

Comentarios
Multimedia Diari