Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les proves de selectivitat de setembre comencen demà amb 581 inscrits a Tarragona

Del total d'estudiants que es presentaran a aquesta convocatòria de les PAU, 3.215 són de matrícula ordinària mentre 273 persones es presenten per millorar nota i 158 ho fan després de suspendre en anteriors convocatòries

Agencias

Whatsapp
Els  estudiants atenen les explicacions d'un profesor al Campus Catalunya de la URV en una imatge d'arxiu. FOTO: ROGER SEGURA (ACN)

Els estudiants atenen les explicacions d'un profesor al Campus Catalunya de la URV en una imatge d'arxiu. FOTO: ROGER SEGURA (ACN)

La convocatòria extraordinària del setembre de les proves d'accés a la universitat (PAU) començarà demà amb un total de 5.665 estudiants matriculats.

Els exàmens, que continuaran dimecres i dijous en horari de matí i tarda, comptaran amb 22 tribunals ubicats a Barcelona (12), Bellaterra (4), Girona (2), Lleida (2) i Tarragona (2).

Per demarcacions, 4.264 estudiants dels inscrits realitzaran els exàmens a Barcelona, 581 a Tarragona, 479 a Girona i 341 a Lleida.

Un 53 % dels estudiants es presentaran a les proves de la fase general i a algun dels exàmens de la fase específica, i 1.676 faran només exàmens de la fase específica.

Del total d'estudiants que es presentaran a aquesta convocatòria de les PAU, 3.215 són de matrícula ordinària mentre 273 persones es presenten per millorar nota i 158 ho fan després de suspendre en anteriors convocatòries.

A més, 431 estudiants realitzaran la prova d'aptitud personal (PAP) per accedir als graus en Educació infantil i primària; l'alumnat que s'examina de fase general de les PAU pot complir el requisit de la PAP amb les corresponents matèries de Llengua i literatura catalana i de Llengua i literatura castellana de les PAU.

Els estudiants podran consultar el resultat de les proves a partir del dimarts 20 de setembre al portal http://accesnet.gencat.cat.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También