Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les rates s’apunten a la festa de Sant Magí

Diari de Tarragona

Whatsapp
Rata morta a les Cols. Foto: J.B.

Rata morta a les Cols. Foto: J.B.

La nit del 14 d’agost i el matí del 15 han comptat amb unes noves festeres convidades. Tant al pla de la Seu com a la plaça de les Cols, al carrer de les Coques i al de la Civaderia, s’han apuntat les rates, com la que il·lustra aquest breu, un cop morta pels propietaris d’un establiment. Brutícia i males olors dels contenidors van ‘in crescendo’.

I a més a més, sabíeu que...

Triomfa la descoordinació en els edificis municipals

El 14 d’agost la Moixiganga diposità a la Casa de la Festa, espai municipal, el brancatge recollit per a l’enramada. Degudament retolat, sembla que el servei de neteja el féu desaparèixer. Tampoc ningú no va preveure la coincidència de l’assaig clau dels Xiquets dins l’ajuntament i la ballada de l’Esbart a fora. Caos als edificis municipals.

Els Xiquets i la Jove salven la nit de divendres
l Els actes nocturns per Sant Magí fan aigües. Més enllà de l’enorme pes de la iMAGInada i l’absència de cap ball o concert nocturn el 16, anit, si la pluja no les ha interrompudes, sense les activitats dels Xiquets i la Jove hauríem pogut quedar-nos a casa. Aquestes nits ja centrals s’assemblen cada cop més a la migradesa de l’etapa Recasens.
 

Temas

Comentarios

Lea También