Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les visites guiades a Montblanc creixen fins els 14.400 usuaris aquest 2017

Pràcticament la meitat dels visitants registrats per l'Oficina de Turisme ho fan de forma individual i, principalment, els caps de setmana

ACN

Whatsapp
Un guia donant explicacions a un grup de turistes de visita al patrimoni medieval de Montblanc. FOTO: ACN

Un guia donant explicacions a un grup de turistes de visita al patrimoni medieval de Montblanc. FOTO: ACN

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha comptabilitzat un total de 14.397 visitants que, al llarg d'aquest 2017, han fet ús de les visites guiades al patrimoni medieval de la ciutat.

La xifra suposa el màxim històric assolit i una creixement considerable respecte el passat 2016, quan es van registrar 11.825 usuaris.

Amb tot, continua mantenint-se en bona mesura la proporció entre visitants individuals, que suposen un 47,7% del total -principalment, durant els caps de setmana-, i els escolars -177 grups i un 29,3% dels usuaris- o grups d'adults -154 en total, que suposen un 23% dels visitants totals-.

L'Oficina de Turisme montblanquina, que aquest el juliol d'aquest 2017 va canviar d'ubicació, considera que les visites guiades han ajudar a desestacionalitzar l'activitat turística al municipi. El nombre d'usuaris d'aquest servei de visistes guiades va superar els 10.000 l'any 2014 i no ha deixat de créixer des de llavors.

Temas

Comentarios

Lea También