L'escriptor de Montblanc Josep Civit guanya el Premi de Poesia Jordi Pàmias

L’acte d’entrega de la 11 edició del guardó va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Guissona el passat dissabte, 26 d’octubre

30 octubre 2019 13:40 | Actualizado a 31 octubre 2019 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El montblanquí Josep Civit és el guanyador de l’onzena edició del premi de poesia Jordi Pàmias que convoca, anualment, l’Ajuntament de Guissona.

L’acte d’entrega del guardó va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Guissona el passat dissabte, 26 d’octubre. En el transcurs del mateix acte es va presentar l’obra guanyadora de l’edició anterior, Lletres a Clara, de Josep Planaspachs.

Josep Civit va guanyar el premi amb l’obra L’agulla al paller, d’acord amb el veredicte del jurat format per Albert Turull (president), Josep Borrell, Àngels Marzo, Eduard Batlle, Gemma Casamajó i, actuant com a secretària, Claustre Oliveres.

Albert Turull, president del jurat, va destacar que L’agulla al paller és un poemari amb una idea de conjunt, en què cada poema va en una direcció solvent, mantenint l’argument, amb una veu i un to sostinguts fins al final; un llibre que, escrit amb molt d’ofici, aconsegueix emocionar, amb alguns poemes d’una gran qualitat que destaquen del conjunt, i un títol del tot escaient, que queda plenament justificat amb l’últim poema.

El guanyador rep 2.000 euros, i la publicació de l’obra per part de Pagès Editors.

Comentarios
Multimedia Diari