Lesió de columna d'un nen del Pont d'Armentera

El menor, de 7 anys, ha caigut del gronxador i s'ha fet mal a l'esquena. Ha estat evacuat en helicòpter medicalitzat.

21 septiembre 2017 18:47 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tres unitats terrestres del SEM i un helicòpter han arribat al Pont d'Armentera (alt Camp) pocs minuts després de les set de la tarda. L'avís de lemergència ha estat arrel d'una caiguda d'un menor de set anys que segons les primeres informacions no podia moure les cames. Estaria jugant en un dels gronxadors de la pista de les escoles Santa Maria Magdalena.

La primera unitat del SEM venia de Montblanc i veient la gravetat s'hi ha sumat el Vehicle d'Intervenció Ràpida (VIR) i una unitat medicalitzada amb tècnic i un infermer.

Després d'observar l'estat de salut del nen, els professionals del SEM han demanat presència de l'helicòpter per evacuar-lo. Aquest estava de camí i ha aterrat en un descampat pròxim al poble. De fet ha anat just l'aterratge i enlairament posterior, ja que de nit no poden volar aquests aparells.

Fonts del SEM han confirmat que el menor d'edat té una lesió a la columna i que ha estat traslladat amb pronòstic greu fins al centre hospitalari de Barcelona, on tenen una unitat espacialitzada en aquestes malalties. 

La notícia ha circulat entre els veïns, que coneixen a la família del menor. En aquest operatiu no ha sigut necessari ni la presència de Mossos d'Esquadra ni de Bombers de la Generalitat.

Comentarios
Multimedia Diari