L’estudiant de la URV Clara Weber guanya el premi Magda Medir-Essity

El premi la reconeix com a millor estudiant de Pràctiques de Lideratge d’Equips dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria Agroalimentària

21 junio 2019 11:44 | Actualizado a 27 junio 2019 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El premi Magda Medir-Essity es va lliurar ahir dijous 20 de juny a l’estudiant del grau d’Enginyeria Agroalimentària Clara Weber Torres. Es tracta de la segona edició d’aquest premi, que reconeix al millor estudiant de l’assignatura optativa de quart curs Pràctiques de Lideratge d’Equips dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria Agroalimentària de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L’estudiant guanyadora ha estat escollida pels professors de Pràctiques de Lideratge d’Equips i per mànagers de l’empresa Essity. Durant l’any acadèmic han pogut realitzar pràctiques com a líders d’equips de projecte formats per estudiants de primer curs, on han tingut l’oportunitat de prestar serveis reals a persones reals, amb resultats tangibles.

A més a més, durant aquesta experiència els estudiants de quart reben la formació i el coaching personal (diari personal i CliftonStrengths, entre d’altres) per desenvolupar la seva millor versió en els seus respectius rols i adquirir informació valuosa per dirigir les seves carreres professionals amb una formació pràctica, que té en compte les necessitats reals de les empreses i de la gestió d’equips, un dels aspectes més demandats en moltes de les posicions de lideratge de les companyies.

L’acte de lliurament va tenir lloc a l’Escola Tècnica Superior de Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV en un acte presidit per la directora d’aquest centre, Montse Ferrando. Joan Ramon Alabart, coordinador de l’assignatura, va afirmar: “Enguany ha estat especial, amb adversitats i limitacions de pes; no obstant això, els estudiants de Pràctiques de Lideratge d’Equips han fet un gran sobreesforç. Un sobreesforç que és la marca de la casa dels bons líders, sempre anant una mica més lluny, com els referents que donen nom al premi: Magda Medir i l’empresa Essity. Hem tingut quatre finalistes per guanyar el premi. La deliberació dels representants d’Essity per escollir-ne el guanyador ha estat difícil i no s’ha resolt fins l’últim moment”. També va participar la pròpia Magda Medir, professora i coach de la universitat.

Per a Pere Marc Franquet, responsable de Millora Continua d’Essity Iberia, “ens enorgulleix haver consolidat aquest premi amb la seva segona edició, ja que posa en valor la importància de la formació dels estudiants en competències de lideratge per facilitar el seu progrés professional. A Essity tenim un ferm compromís amb la millora continua i el foment de l’educació com a vies pel creixent professional i personal dels nostres equips, i no podem deixar de donar suport a iniciatives com a aquesta, tan orientades a l’excel·lència”.

Clara Weber Torres ha estat guardonada amb una tauleta ordinador, un premi seleccionat pels propis estudiants.

Comentarios
Multimedia Diari