Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

L'històric Mercat de Valls impulsa campanyes per promoure els productes de proximitat

L’Ajuntament ha presentat nou lema, nou logotip i nova imatge i un seguit d’activitats per fomentar la compra i venda de fruita i verdura

Alba Tudó

Whatsapp
Imatge del Mercat de Valls que té lloc cada dimecres i dissabte a la plaça de l’Oli i de les Garrofes i al carrer de la Carnisseria, al cor del Barri Antic. FOTO: ALBA TUDÓ

Imatge del Mercat de Valls que té lloc cada dimecres i dissabte a la plaça de l’Oli i de les Garrofes i al carrer de la Carnisseria, al cor del Barri Antic. FOTO: ALBA TUDÓ

Amb el lema Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica i una nova imatge i logotip, l’històric mercat de la fruita i la verdura de Valls es prepara per a un 2018 d’activitats de caràcter promocional. 


Els actes que impulsa la regidoria de Comerç i Turisme començaran formalment dissabte, 24 de febrer, a partir de les 12 del migdia, amb un show cooking a la plaça de l’Oli amb productes del mateix mercat que dirigirà el cuiner Albert Roig de ForEvents i que comptarà amb la participació dels xefs Joan Castells del Restaurant Portal 22 de Valls, Albert Guzman de Sant Carles de la Ràpita i Carles Berneda del Restaurant Sant Francesc de Montblanc.


Ells seran els protagonistes de l’arrencada de les activitats, junt amb la banda de música Pixi Dixi Band que actuarà pels carrers del mercat. Durant l’any s’aniran efectuant altres activitats similars amb cuiners amb l’objectiu de lligar el tradicional mercat de Valls al món de la restauració per posar en valor la importància d’associar la cuina i els restaurants de la ciutat als proveïdors i pagesos locals com a model ecogastronòmic de proximitat singular i amb personalitat pròpia.


La nova marca recorda també que Valls celebra mercat al carrer de manera ininterrompuda des de l’any 1210, convertit en un dels mercats més antics de Catalunya. El mercat està situat al carrer de la Carnisseria i a les places de l’Oli i de les Garrofes, al cor del Barri Antic, i per això la campanya també vol incorporar el mercat com una nova proposta turística per conèixer Valls i endinsar-se al centre històric. El lema Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica incideix precisament en la vessant turística i promocional que pot representar el mercat per a Valls.


Arribar a les escoles
El mercat també vol arribar a les escoles, amb un dossier pedagògic i activitats curriculars programades per a infants que ara es presenten als col·legis sota el títol “Del tros al mercat” amb l’objectiu que s’implementin a partir del curs vinent.

Amb les activitats, visites escolars al mercat i el dossier pedagògic es vol acostar als infants el mercat com una forma genuïna de comerç tradicional i una manera d’entendre la història de la ciutat i fomentar el gust dels més joves per anar a comprar-hi, amb l’objectiu d’assegurar-ne la continuïtat.

A la vegada, les activitats també pretenen que els escolars coneguin l’activitat dels agricultors i venedors del mercat i descobreixin la riquesa alimentària i la temporalitat dels productes de proximitat que s’hi vénen. Així, es vol promocionar la compra de productes frescos i fomentar entre els més petits millors hàbits de consum i d’alimentació i els avantatges de comprar el mercat.

Temas

Comentarios

Lea También