Lia Sampai donarà el tret de sortida al Ja Veus a Tarragona

El Festival se celebrarà de l’1 de març al 4 d’abril en diferents espais de la ciutat

13 febrero 2020 09:00 | Actualizado a 13 febrero 2020 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival Ja Veus donarà el tret de sortida el diumenge 1 de març amb un concert en el qual la música de la cantautora Lia Sampai i el record dels incendis de la Ribera d’Ebre de l’estiu de 2019, en seran els protagonistes. La cantautora serà l’encarregada d’encetar la quarta edició del cicle musical a partir de les 12 del migdia, a El Teatret del Serrallo. Un festival que s’allargarà fins al 4 d’abril, a diferents espais de Tarragona.

El certamen arriba amb activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de sorprendre. En total, ofereix set concerts i ser activitats culturals. El cartell el completaran els ja coneguts Ferran Palau i Mazoni que presentaran disc, els originals i reivindicatius Ual·la!, la veu jove de Yuhniversia, les argentines Miau Trio, i la guitarra de Jorge Ols-haneski i la veu de Marta Navarro amb el seu espectacle íntim i d’altres temps. Es tracta d’un cicle que guanya en nombre d’espais, activitats i en participació d’entitats locals. El Teatret del Serrallo, el Bar 12 Topos, la Sala Zero, l’espai Jove Kesse, la biblioteca Pública de Tarragona, l’Escola conservatori de música de la Diputació de Tarragona, la Casa de les Lletres i l’Escola de Lletres acullen aquest cicle consolidat que omple d’activitats musicals al voltant de la veu la primavera tarragonina.

Ja Veus segueix apostant per una programació musical en la qual la interpretació vocal pren un protagonisme rellevant. El Festival també té com a objectiu la recerca, promoció i difusió de nous talents musicals i la programació d’artistes consolidats, així com el seu apropament al públic de la ciutat de Tarragona i voltants, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació.

Tanmateix, gràcies a la col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Escola Conservatori de Música, es realitzaran activitats culturals vinculades amb la veu que obriran les portes a tots els públics i edats. La col·laboració de l’Escola de Lletres i la Casa de les Lletres, afegeix el llenguatge poètic mentre que la Sala Zero ofereix l’esperit més rocker i el bar 12 Topos un espectacle d’altres temps. Les entrades es podran comprar a Shiva Music (carrer del Cós del Bou,15 Tarragona; https://plexo.entradium.com/es/events; www.atrapalo.com

Comentarios
Multimedia Diari