Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Lidl inverteix 15 milions i crea 100 llocs de treball amb sis noves botigues, dos a TGN y Cambrils

Aquests punts de vendes obriran les seves portes aquest dijous, 25 de febrer

EFE

Whatsapp
Un de les tendes Lidl s'ubica al C/Joan Amades i Gelats, 10 (TGN), a la foto. L'altra, a la Via Augusta, 2 (Cambrils/Vinyols)

Un de les tendes Lidl s'ubica al C/Joan Amades i Gelats, 10 (TGN), a la foto. L'altra, a la Via Augusta, 2 (Cambrils/Vinyols)

La cadena de supermercats Lidl ha invertit més de 15 milions d'euros en l'obertura de sis nous establiments a tot Espanya, que han suposat la creació d'un centenar de llocs de treball.

Aquests punts de vendes obriran les seves portes aquest dijous, 25 de febrer, i estan situats a les localitats de Tarragona, Ripollet (Vallès Occidental), Güímar (Tenerife), Carballo (Corunya), Alcorcón (Madrid) i Burgos.

Segons ha informat avui Lidl, els supermercats de Carballo, Ripollet, Alcorcón i Tarragona han estat reconstruïts de forma integral, substituint per un nou l'antic immoble, ubicat anteriorment al mateix emplaçament o en un pròxim.

Les altres dues inauguracions, a Güímar i Burgos, corresponen a noves obertures.

En aquests sis establiments treballaran més de 160 persones, de les quals un centenar corresponen a noves contractacions, que principalment han estat cobertes per veïns dels propis municipis.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También