L'Àliga donarà l'esquena a l'Ajuntament

19 septiembre 2017 09:07 | Actualizado a 21 septiembre 2017 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Àliga de Tarragona donarà l'esquena a l'Ajuntament. Així ho ha donat a conèixer aquesta entitat a través de les xarxes socials on s'assegura que aquest element del seguici popular "farà tots els balls protocol·laris a la plaça de la Font d'esquena al balcó d'autoritats i, al pla de la Seu". 

Aquesta acció de protesta no tan sols fa referència a la Baixada de l'Àliga d'aquest dijous, sinó que també es "donarà l'esquena al Consistori municipal" el dia de Santa Tecla.

Els aliguers reivindiquen una "Tarragona en democràcia", mitjançant una mesura reivindicativa on conviden a sumar-se la resta d'entitas del Seguici Popular de Tarragona.

La Baixada de l'Àliga sempre ha estat marcada per la reivindicació i la protesta. Durant la seva nit, aquest element del seguici sempre llueix un missatge. De fet, ahir durant la Baixadeta Petita, l'Àligueta ja portava penjat al coll un cartell de 'No Tenim Por'.

Aquest és el missatge que l'entitat ha penjat al seu compte de Facebook

"Els portadors de l'Àliga ens discutim sempre. Dia sí i dia també. Tot acaba en una votació vinculant i tan amics... fins a la següent discussió.
Per això, simplement, hem decidit que enguany l'Àliga farà tots els balls protocol·laris a la plaça de la Font d'esquena al balcó d'autoritats i, al pla de la Seu, també donarem l'esquena al Consistori municipal en el dia de la nostra Festa Major.
Convidem a la resta d'entitats del Seguici Popular de Tarragona a reflexionar sobre aquesta possibilitat.
Visca Santa Tecla i visca Tarragona en democràcia".  

 

Comentarios
Multimedia Diari