Lloll Betran farà el pregó de la festa de Puigpelat

Cinc dies amb una programació atapeïda d’actes i dirigits a tots els públics i edats. Per cloure la festa hi haurà un castell de focs

02 agosto 2018 11:00 | Actualizado a 02 agosto 2018 11:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Puigpelat viurà sis dies intensos amb actes variats i per a tots els gustos. Concurs de ‘Montaditos’ al Pavelló, sopar de carmanyola, jocs d’aigua, entre altres.

I és que la Festa Major d’Estiu de Puigpelat està dedicada a la festa de l’Assumpció de la Mare de Déu d’agost, patrona del municipi. L’oferta musical no es queda enrere.

El primer dia de festa, el dimarts 14 d’agost l’actriu Lloll Bertran farà el pregó de Festa Major. Serà a les set de la tarda. També l’actriu serà la mà innocent en el sorteig d’una llotja entre tots el que n’hagin adquirit una.

A continuació a la plaça de la Vila tindrà lloc la pluja de globus i traca per donar el tret de sortida a la Festa Major. A dos quarts de nou del vespre, al Pavelló tindrà lloc el concurs de ‘Montaditos’, organitzat per l’Associació de Dones “Orquídi” amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El jurat estarà format per la pregonera Lloll Beltran, Judit Solé del Restaurant Ca l’Àngel i Josep M. Salmeron Guirado xef de col·lectivitat. Ells decidiran els «montaditos» més gustosos i imaginatius.

Durant la deliberació del jurat hi haurà la degustació i refrigeri. L’endemà dimecres hi haurà un sopar de carmanyola i havaneres a la plaça del Casal. La festa clourà el 19 d’agost amb l’espectacle ‘El secret de la Lloll’ i el castell de focs davant l’esplanada de la Llar d’Infants.

Comentarios
Multimedia Diari