Más de Tarragona

Lluita contra l'explotació sexual a Tarragona

Reunió a la Subdelegació del Govern amb tots els cossos de seguretat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La reunió de treball s'ha celebrat aquest matí a la Subdelegació del Govern a Tarragona.

La reunió de treball s'ha celebrat aquest matí a la Subdelegació del Govern a Tarragona.

El subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha presidit aquest matí a la seu d’aquesta Subdelegació del Govern a Tarragona una reunió de treball entre cossos policials, agents judicials, administració i associacions per tractar sobre la lluita contra l’explotació de persones amb finalitats sexuals.

Des de la Unitat de Violència sobre la Dona d’aquesta Subdelegació del Govern a Tarragona, s’ha organitzat la coordinació i metodologia de treball per a l’elaboració del protocol-circuit d’actuació en matèria de “Trata de persones” a la província de Tarragona en la seva doble dimensió d’investigació policial i judicial més la protecció de les víctimes, tal i com disposa el Protocol Marc de Protecció de Víctimes de 28 d’octubre de 2011.

la reunió han assistit representants dels cossos policials de la Policia Nacional, Guardia Civil, Mossos d’Esquadra, Guardia Urbana, així com la Unitat d’Estrangeria i la Unitat de Violència sobre la Dona d’aquesta Subdelegació més Col·legi d’Advocats, Oficina d'Atenció a la Víctima del Delicte de la Generalitat de Catalunya, SICAR, APIP-ACAM, Creu Roja, Agents Judicials y Fiscal Delegada d’Estrangeria.

Durant la reunió s’ha acordat la coordinació de les institucions implicades per a treballar de manera conjunta amb els diversos interlocutors implicats i definir els mecanismes de relació entre les administracions amb responsabilitats en la matèria.

El propòsit passa per aconseguir un circuit per a desenvolupar la millor acció possible per eradicar la trata de persones amb finalitats sexuals a la província de Tarragona. Els assistents s’han emplaçat a una propera reunió per tal d’aportar les idees que considerin oportunes per materialitzar els protocols d’actuació.

Temas

Comentarios

Lea También