L’obra ‘Escape Room’ de Joel Joan tindrà doble sessió

Davant la bona acollida de públic, l’Ajuntament de Tarragona programa una nova funció per al 4 de maig. Les entrades es posen a la venda demà

14 febrero 2019 11:44 | Actualizado a 14 febrero 2019 11:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les entrades per a una nova funció de l’obra Escape Room al Teatre Tarragona es posen a la venda demà, divendres. La funció tindrà lloc el dissabte 4 de maig i la nova sessió serà a les 18 hores, en què ha estat una aposta de l’Ajuntament davant la bona acollida de l’espectacle, que ja té les entrades esgotades per la representació prevista a les 9 del vespre dins la programació de Teatres de Tarragona. 

Així el públic de Tarragona podrà gaudir en sessió doble de l’obra dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt, Escape Room. El conegut actor també és un dels protagonistes d’aquesta comèdia de por on dues parelles d’amics de tota la vida, queden per fer un escape room –el joc de moda del moment– en un barri de Barcelona on recentment s’ha trobat el cadàver d’un home esquarterat... Els protagonistes pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una mica. Però quan la porta de l’habitació es tanca hermèticament i es posa en marxa el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. 

Sortir de la sala no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova l’amistat dels participants fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, és una comèdia... una comèdia de por.

Després de la seva increïble actuació dramàtica a Frankenstein, Joel Joan torna a Tarragona amb un registre totalment diferent, més proper als papers que li han atorgat el prestigi com un dels grans actors catalans amb vis còmica dels últims temps. Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, cal recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys. 

Comentarios
Multimedia Diari