Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Localitzada una menor que havia desaparegut el 25 de setembre

Mossos d'Esquadra va trobar a Montse Nieto a Reus aquest divendres sana i estalvi.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els Mossos van localitzar a la menor a Reus. FOTO: DT

Els Mossos van localitzar a la menor a Reus. FOTO: DT

Els Mossos d'Esquadra van trobar a Reus aquest divendres a Montse Nieto, la menor de 16 anys que havia desaparegut del centre de menors del Serrallo feia 12 dies.

Fonts dels Mossos d'Esquadra portaven dies seguint diverses pistes i fins i tot havien demanat ajut mitjançant les xarxes socials. Després de diversos indicis sense èxit, aquest divendres al migdia hi va haver una nova esperança i a mitja tarda es va fer realitat.

Els agents val lozalitzar a la menor a Reus (no s'ha facilitat a on) en bon estat de salut. Després de parlar amb ella, la mateixa nit va tornar al centre del Serrallo.

Les explicacions de la menor tenen poca credibilitat, ja que va justificar la seva absència de què estava per Barcelona voltant per la ciutat.

Aquest matí, Mossos ha fet un tuit per agrair la col·laboració ciutadana i poder tancar l'expedient de recerca d'aquesta noia de 16 anys.

Temas

Comentarios

Lea También