Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'oficina Jove del Tarragonès i l'Espai Kesse reobriran en horari especial

Cada equipament obrirà dos dies a la setmana per atendre aquelles consultes que no es puguin resoldre en línia o per telèfon

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

El proper divendres 5 de juny, l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament d’informació i assessorament per a joves, gestionat conjuntament entre la l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Generalitat de Catalunya, reobrirà parcialment les seves portes per tornar a atendre al públic.

Durant el mes de juny s’atendran consultes de manera presencial: els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 12 h. Els dimarts s’atendran consultes al Servei de Salut de l’Oficina Jove, els dimecres, al Servei d’Informació General i els divendres els dos serveis estaran operatius. En paral·lel, també s’atendran consultes per telèfon de dimarts a divendres de 10 a 12h al 977 25 18 73.

Per altra banda, el dijous dia 11 de juny l’Espai Jove Kesse se suma també a l’atenció presencial. L’equipament obrirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h només per a informar i inscriure’s a activitats d’estiu. També estarà actiu per atendre consultes el telèfon 977 29 62 51, de dimarts a divendres en el mateix horari .

Tot i la reobertura parcial dels serveis, tots els canals d’atenció en línia es seguiran mantenint actius i es recomana, en la mesura que sigui possible, fer arribar les consultes per aquests canals. Recordem que es pot contactar amb els equipaments juvenils per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat, i també es poden fer arribar consultes a través de les xarxes socials @tarragonajove.

Temas

Comentarios

Lea También