Loquillo actuarà a Tarragona el 27 d'agost

El seu nou treball "Viento del Este" és una de les obres més ambicioses de la seva carrera, per a la qual ha reunit el que el propi cantant qualifica com "la banda més perfecta del rock espanyol"

19 mayo 2017 19:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Loquillo actuarà a Tarragona el 27 d'agost, en concret a la Tarraco Arena Plaça (TAP), en la seva gira de presentació del seu últim treball, "Viento del Este", informa Zero Produccions.

Amb prop de 30 àlbums i més de tres milions de discos a les seves esquenes, Loquillo és una icona de l'escena musical dels últims 35 anys.

El seu nou treball "Viento del Este" és una de les obres més ambicioses de la seva carrera, per a la qual ha reunit el que el propi cantant qualifica com "la banda més perfecta del rock espanyol".

La componen Igor Paskual (guitarres), Josu García (guitarres elèctriques i acústiques), Mario Cobo (guitarres elèctriques, acústiques, guitarra baríton i pedal steel), Alfonso Alcalá (baix i contrabaix) i Laurent Castagnet (bateria).

A més d'aquest concert, Zero Produccions programa l'actuació dels britànics Statu Quo el dia 20 d'agost dins la seva gira mundial "The Last Night of the Electrics".

Els dos concerts, i alguns més per anunciar, s'engloben en la programació d'estiu de la TAP, de la qual es donaran detalls pròximament.

Les entrades es posaran a la venda a partir de dilluns que ve, dia 9 de maig, als canals i punts de venda habituals.

Comentarios
Multimedia Diari