Los Putos Makinas, amb ‘Piti Peta Hofen Show’, premi del públic FITT 2019

El premi al millor espectacle a El ardor, un espectacle de la modalitat work in progress creat pel malagueny Alberto Cortés

01 julio 2019 05:47 | Actualizado a 01 julio 2019 05:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La sisena edició del FITT noves dramatúrgies de Tarragona va finalitzar el passat dissabte amb una excel·lent acollida per part del públic i una valoració molt positiva per part d’artistes i programadors, amb un total d’onze companyies procedents de Catalunya, Madrid, Regne Unit, França, Nova York, Israel i Màlaga. Sis d’aquestes companyies anaven a concurs i optaven a guanyar el premi del públic, dotat amb 1.000 euros, i el premi del jurat al millor espectacle, amb una dotació de 2.000 euros, i al millor intèrpret.

L’espectacle favorit del públic ha estat Piti Peta Hofen Show, de la companyia francesa Los Putos Makinas. Xavier Pujolràs, coordinador de programació del Teatre Nacional de Catalunya; Olatz Gorrotxategi, programadora del ACT Festival de Bilbao; i la coreògrafa Arantxa Sagardoy han estat els membres del jurat que ha decidit atorgar el premi al millor espectacle a El ardor, un espectacle de la modalitat work in progress creat pel malagueny Alberto Cortés i que va comptar amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

El premi del jurat al millor intèrpret, per la seva capacitat expressiva i de connexió amb el públic, ha estat pel brasiler Lucas Castelo, de la companyia Los Putos Makinas. 

Comentarios
Multimedia Diari