Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Los Putos Makinas, amb ‘Piti Peta Hofen Show’, premi del públic FITT 2019

El premi al millor espectacle a El ardor, un espectacle de la modalitat work in progress creat pel malagueny Alberto Cortés

Diari de Tarragona

Whatsapp
La companyia francesa Los Putos Makinas. FOTO: Cedida

La companyia francesa Los Putos Makinas. FOTO: Cedida

La sisena edició del FITT noves dramatúrgies de Tarragona va finalitzar el passat dissabte amb una excel·lent acollida per part del públic i una valoració molt positiva per part d’artistes i programadors, amb un total d’onze companyies procedents de Catalunya, Madrid, Regne Unit, França, Nova York, Israel i Màlaga. Sis d’aquestes companyies anaven a concurs i optaven a guanyar el premi del públic, dotat amb 1.000 euros, i el premi del jurat al millor espectacle, amb una dotació de 2.000 euros, i al millor intèrpret.

L’espectacle favorit del públic ha estat Piti Peta Hofen Show, de la companyia francesa Los Putos Makinas. Xavier Pujolràs, coordinador de programació del Teatre Nacional de Catalunya; Olatz Gorrotxategi, programadora del ACT Festival de Bilbao; i la coreògrafa Arantxa Sagardoy han estat els membres del jurat que ha decidit atorgar el premi al millor espectacle a El ardor, un espectacle de la modalitat work in progress creat pel malagueny Alberto Cortés i que va comptar amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

El premi del jurat al millor intèrpret, per la seva capacitat expressiva i de connexió amb el públic, ha estat pel brasiler Lucas Castelo, de la companyia Los Putos Makinas. 

Temas

Comentarios

Lea También