Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Macaco homenatja Tarragona a la seva nova cançó

El tema forma part de la nova campanya de la cervesera Moritz. Al videoclip surten localitzacions de TGN

REDACCIÓ

Whatsapp
Dani Macaco vol transmetre un missatje optimista i de recuperació amb aquesta cançó. FOTO: CEDIDA

Dani Macaco vol transmetre un missatje optimista i de recuperació amb aquesta cançó. FOTO: CEDIDA

El cantant y compositor barceloní Macaco ha tret el tema Barcelona Torna, una cançó inèdita amb una referència a Gitana Hechicera de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquells moments que la pandèmia s’ha emportat. La cançó forma part de la nova campanya de Moritz, que compta també amb la participació de l’artista i dissenyador Javier Mariscal, creador de la colorista gràfica d’aquets iniciativa, va informar ahir la companyia cervesera mitjançant un comunicat.

La campanya és un homenatge a Barcelona, però es fa extensible a la resta de capitals catalanes (Girona, Lleida i Tarragona). En el cas de Tarragona, la lletra fa referència, entre d’altres, i als castellers.

Amb l’objectiu de mostrar la germanor entre ciutats que Dani Macaco reflecteix a la lletra de la cançó, el videoclip recull imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona mostrant així punts emblemàtics de cada ciutat, com l’Ajuntament de Tarragona i el Monument dels Castellers. La referència tarragonina també és present al tram final de l’espot de televisió de la campanya.

Dani Macaco cerca, a través de diferents estils i barrejant diversos idiomes, transmetre el caràcter vital, obert, acollidor, urbà i divers que sempre ha caracteritzat a aquesta terra.

Finalitats solidàries

A més de voler traslladar un missatge d’ànim i d’optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del Coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos generats de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats pel Covid-19.

Temas

Comentarios

Lea También