Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Magalí Sare i Manel Fortià duo, improvisació i interacció al Teatre Metropol

Les Joventuts Musicals de Tarragona ho presenten aquest dimarts dia 7 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
Magalí Sare i Manel Fortià. FOTO: magalisare.com

Magalí Sare i Manel Fortià. FOTO: magalisare.com

Les Joventuts Musicals de Tarragona presenten aquest dimarts, dia 7, la Magalí Sare i el Manel Fortià, que pujaran a l’escenari del Teatre Metropol per transmetre la seva particular forma d’entendre la improvisació i la interacció a través d’un format tan petit i despullat.

Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica i, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionen un plat ric en textures i colors. Interpreten estàndards de jazz, clàssics de la música popular i composicions pròpies. Han tocat en clubs de jazz de Barcelona i en festivals com el Vinyasons o el Girona Jazz Festival.

La Magalí es graduà l’any 2017 al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona en l’especialitat de cant jazz, obtenint el premi extraordinari del Departament de Jazz en finalitzar els estudis.

El Manel Fortià, per la seva banda, és un contrabaixista nascut a Cassà de la Selva (Girona) l’any 1984 i actualment establert entre Barcelona i Nova York. La seva llarga trajectòria com a intèrpret i sideman dins del jazz i la música moderna l’ha portat a tocar amb grans figures nacionals i internacionals com Marco Mezquida, Albert Bover, Mark Aanderud, Aldo Caviglia, Rogiers, Raynald Colom, Marc Ayza i Bill McHenry.

Temas

Comentarios

Lea También