Más de Tarragona

Magalí Sare i Manel Fortià duo, improvisació i interacció al Teatre Metropol

Les Joventuts Musicals de Tarragona ho presenten aquest dimarts dia 7 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
Magalí Sare i Manel Fortià. FOTO: magalisare.com

Magalí Sare i Manel Fortià. FOTO: magalisare.com

Les Joventuts Musicals de Tarragona presenten aquest dimarts, dia 7, la Magalí Sare i el Manel Fortià, que pujaran a l’escenari del Teatre Metropol per transmetre la seva particular forma d’entendre la improvisació i la interacció a través d’un format tan petit i despullat.

Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica i, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionen un plat ric en textures i colors. Interpreten estàndards de jazz, clàssics de la música popular i composicions pròpies. Han tocat en clubs de jazz de Barcelona i en festivals com el Vinyasons o el Girona Jazz Festival.

La Magalí es graduà l’any 2017 al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona en l’especialitat de cant jazz, obtenint el premi extraordinari del Departament de Jazz en finalitzar els estudis.

El Manel Fortià, per la seva banda, és un contrabaixista nascut a Cassà de la Selva (Girona) l’any 1984 i actualment establert entre Barcelona i Nova York. La seva llarga trajectòria com a intèrpret i sideman dins del jazz i la música moderna l’ha portat a tocar amb grans figures nacionals i internacionals com Marco Mezquida, Albert Bover, Mark Aanderud, Aldo Caviglia, Rogiers, Raynald Colom, Marc Ayza i Bill McHenry.

Temas

Comentarios

Lea También