Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Magia Comedy amb Gerard Borrell arriba al Teatre Tarragona el 8 de desembre

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
La regidora Begoña Floria i el Mag Borrell. FOTO: Mauri

La regidora Begoña Floria i el Mag Borrell. FOTO: Mauri

El dissabte 8 de desembre a les 21h el Teatre Tarragona presenta l’espectacle Magia Comedy amb Gerard Borrell. Un show que combina humor, comèdia, sorpresa i il·lusionisme que tal com ha explicat la consellera de Cultura, Begoña Floria, “amb un protagonista que té una llarga trajectòria en la màgia i la comèdia i que inicia la gira a Tarragona després d’un any en cartell a Barcelona”.

El Mag Gerard Borrell  és membre del concurs Pura Magia de TVE i es dedica a la màgia des dels 14 anys, acumula una consolidada trajectòria amb una quinzena d’obres de teatre i espectacles de màgia. “Tarragona és la primera ciutat de la gira que començo i estrenaré en exclusiva un nou número que no he fet fins ara en cap de les representacions” ha assegurat el Mag.

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys, i el last minute teatre, que permet comprar entrades a 10 € a les taquilles durant els 30 minuts abans de comprar l’espectacle. La resta de descomptes poden consultar-se a través d’aquest l’enllaç.

Temas

Comentarios

Lea También