Mans Unides organitza el Berenar de la fam a Tarragona

Serà dimecres vinent, dia 18, a les sis de la tarda al Col·legi Vedruna Sagrat Cor.

11 octubre 2017 09:35 | Actualizado a 11 octubre 2017 09:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La setmana del 16-22 d’octubre es commemoren dues dates importants, 16 d’octubre “Dia Mundial de l’Alimentació (FAO)” i 17 d’octubre “Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa”.

La FAO, en el seu darrer informe de 15 setembre, comenta que “desprès d’haver disminuït de forma constant durant una dècada, torna a augmentar la fam al món, que va afectar a 815 milions de persones durant el 2016, amb milions de nens amenaçats de malnutrició".

Convençuts que podem canviar aquesta situació, Mans Unides organitza aquest berenar com a gest per millorar el món i treballar per “garantir l’alimentació com un dret” per a tothom.

Per aquesta raó, l'ediciódel Berenar de la Fam s'ha programat per dimecres dia 18 a les sis de la tarda a les instal·lacions del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona.

La recaptació del berenar es destinarà a un “Programa educatiu per a infants que treballen fabricant maons” a l’estat de Maharashtra (Índia). Aquests nens fan un treball extenuant, sempre al costat de les seves famílies en el lloc de treball. No disposen de serveis com llar d’infants i falten escoles.

La ICS (Indian Sponsorship Commitee), amb qui col·labora Mans Unides, es farà càrrec de l’educació d’aquests nens i nenes amb activitats formatives, esportives, socials i lúdiques.

El tiquet donatiu és de 10 euros i es pot reservar a la delegació de Mans Unides o adquirir en el mateix col·legi mitja hora abans.

Què és Mans Unides?

Mans Unides és una Organització No Governamental de Desenvolupament que, des de 1959, lluita contra la pobresa, la fam, la malnutrició, la malaltia i les seves causes. El 2010, va ser guardonada amb el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia.

Comentarios
Multimedia Diari