Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Manualitats, jocs esportius i acampades per mantenir obertes les escoles del Camp de Tarragona i l'Ebre fins l'1-O

Organitzats per les diferents AMPA centenars de persones responen a la crida feta des del moviment escoles obertes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Nens fent tallers de dibuix al CEIP Enxaneta de Valls, aquest 29 de setembre de 2017. ACN

Nens fent tallers de dibuix al CEIP Enxaneta de Valls, aquest 29 de setembre de 2017. ACN

Tallers de manualitats, jocs d'estels, partits de futbol, sopars populars i acampades són algunes de les activitats que s'han planificat per mantenir oberts els centres escolars del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que seran seu electoral l'1 d'octubre. Al CEIP Enxaneta de Valls des de les cinc de la tarda s'han aplegat més de mig centenar de persones, entre grans i petits, que han respost a la convocatòria per celebrar la batejada com a festa de la tardor. L'AMPA del centre té previstes nombroses activitats fins diumenge al matí.

Un grup de persones dins de l'escola Antoni Roig de Torredembarra, aquest 29 de setembre de 2017.

També a Torredembarra (Tarragonès), alguns pares i mares han muntat actes a tres escoles del municipi per mantenir-les obertes fins diumenge. Fins aquí s'hi ha apropat la Policia Local per identificar els responsables de les activitat. A l'escola Tarragona de Tarragona s'han organitzat convivències durant el cap de setmana, amb torneigs esportius, concerts de gralles i àpats populars.

Temas

Comentarios

Lea También