Marc Vinya serà l'alcaldable del PDeCAT a Montblanc

Va ser el número 2 al 2015 i ara encapçalarà la formació pels comicis municipals de 2019

15 febrero 2018 17:34 | Actualizado a 16 febrero 2018 19:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Marc Vinya, que va concòrrer a les passades municipals de 2015, com a número 2 de la candidatura, encapçalarà la llista que la formació política presentarà als comicis de l’any que ve. Vinya és, també, vicepresident del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i cap comarcal del PDeCAT.

L’assemblea local del PDeCAT de Montblanc, celebrada el 13 de febrer, va donar un ampli suport a la candidatura de Vinya, que va obtenir 17 vots. A les eleccions primàries del partit també s’hi va presentar Cesc Viñas, actual portaveu del grup municipal, que va tenir el suport de tres associats.

L’Assemblea local del PDeCAT a Montblanc ha designat Vinya com a cap de llista

A partir d’ara, el candidat haurà de configurar el seu equip i elaborar un programa electoral. Vinya ha agraït el suport dels associats i ha remarcat que “tots som importants per assolir els objectius que ens mouen per estar en política. Per fer un gran resultat a les eleccions municipals de 2019, cal que tots ens impliquem. Compto amb tots vosaltres”.

L’alcaldable ha fet incidència en la necessitat d’obrir la formació política i anar més enllà dels membres del partit. “Hem d’eixamplar la nostra mirada més enllà del PDeCAT.

L’acte va comptar amb la presència del responsable de Política Municipal de la Vegueria de Tarragona del Partit Demòcrata, Juanjo Garcia.

Comentarios
Multimedia Diari