Mercadona contracta 375 persones a Tarragona aquest juny per a la camapanya d'estiu

Formen part de les 750 noves contractacions que la cadena de supermercats està incorporant a les seves botigues arreu de Catalunya, i de les 5.000 a tota Espanya per a la campanya estival

19 mayo 2017 19:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mercadona ha decidit incorporar a la seva plantilla de les comarques tarragonines un total de 375 persones per a la campanya d'estiu que comprèn el període de juny a setembre. Aquests 375 nous llocs de treball formen part de les 750 noves contractacions que la cadena de supermercats està incorporant a les seves botigues arreu de Catalunya, i de les 5.000 a tota Espanya per a la campanya estival.

Pel que fa a Catalunya, Mercadona incrementa en gairebé 250 persones la seva plantilla respecte al 2015, quan va contractar més de 500 persones, ateses les bones expectatives de creixement de la indústria turística.

L'objectiu és "poder seguir oferint un servei excel·lent als seus clients durant el període de vacances", assegura la cadena de supermercats, atès l'increment d'activitat i consum que es produeix en aquestes dates, amb una previsió molt favorable d'arribada de turistes. La cadena ha incorporat personal per a totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria, a més de les renovades seccions de productes frescos com la peixateria, que inclou peix fresc d’arreu del litoral català, la de forn a granel, i la secció de fruita i verdura que aposta pels productes de proximitat.

Per José Elías Portales, director de Contractació de Recursos Humans de la companyia, "l'increment de contractació respecte a l’any passat és necessari per oferir un servei excel·lent als nostres clients. Com el 2015, estem formant totes aquestes persones que incorporem per aconseguir que els milers de turistes que vénen a Catalunya s’emportin una imatge excel·lent dels nostres supermercats i per contribuir, a més, a reforçar la seva experiència als municipis on Mercadona és present, fent valer el paper de la nostra indústria turística".

Al tancament de 2015, Mercadona disposa de 34 botigues i una plantilla de 1.467 persones a les comarques tarragonines, i assegura que la seva aposta "per l'ocupació estable i de qualitat és un dels eixos bàsics de la seva política de Recursos Humans". De fet, diuen, el seu "compromís amb el creixement personal i professional del conjunt de les seves treballadores i treballadors és clau per poder disposar d'una plantilla implicada i d'alt rendiment".

Aquest compromís recíproc ha permès, dins el marc del Conveni Col·lectiu de la companyia, "assolir importants fites el 2015, com ara que el 98% de la plantilla cobri una prima per objectius de 277 milions d'euros en el seu conjunt, xifra que equival al 25% dels beneficis (en el cas concret de Catalunya, s’han repartit 41,5 milions d’euros); o que es garanteixi, com amb les 750 persones que està incorporant en la campanya d'estiu a Catalunya, que el salari mínim d'entrada a Mercadona sigui de 1.109 euros nets al mes".

Comentarios
Multimedia Diari