Més de 100 propostes en la nova temporada d’espectales a Tarragona

Per facilitar la difusió i la planificació del públic aquest any s’ha presentat la programació fins al juny de 2019

28 septiembre 2018 10:57 | Actualizado a 01 octubre 2018 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 19 d'octubre al 30 de maig els escenaris de Tarragona acolliran més de 100 espectacles. La Temporada Estable 2018/2019 del Teatre Tarragona presenta 31 espectacles, per primera vegada, que combinen música simfònica, dansa i teatre, com a principal protagonista. Es tracta d’una programació on s’hi trobaran grans noms consolidats al costat de nous talents.

Entre els noms propis destaquen el de Joan Pera com a protagonista d’El fantasma de Canterville; l’èxit de la temporada a l’escena barcelonina, La Importància de ser Frank; el darrer projecte de Josep Maria Flotats, Voltaire/Rousseau.

La disputa i dues propostes de teatre musical, Maremar de Dagoll Dagom i Troia, una veritable odissea!, de Cor de Teatre. També hi haurà dos espectacles de màgia, Màgia Comedy amb el mag mediàtic Gerd Borell, i l’espectacle 25 il·lusions del Mag Lari, amb motiu dels seus 25 anys de trajectòria, que es veurà, en exclusiva per a les comarques tarragonines, al Teatre Tarragona.

La 6a Temporada Simfònica a Tarragona de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae permetrà gaudir d'obres de Rachmaninov, Haydn, Schubert o Carl Orff amb la participació de músics de primer nivell com el pianista Alexander Melnikov o les violinistes Esther Yoo i Leticia Moreno, entre d’altres.

Les propostes de música clàssica es completa amb el concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que interpretarà peces de Takikovski i Ravel en una de les seves poques actuacions a la ciutat. L'òpera també tindrà cabuda a la programació de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i les representacions de Falstaff, de Verdi, i La Bohème, de Puccini. Els amants de la dansa podran gaudir d'Oskara, de la companyia Kukai Dantza, un espectacle guardonat amb tres Premis Max l'any passat.

A la temporada estable s’hi afegeixen cinc propostes de Teatre en família, entre les quals destaquen Envà, un espectacle de circ de la jove companyia Amer i Àfrica Circ Cia. També arribarà la proposta Hits, del festival El Més Petit de Tots, i més música, titelles i circ en un cicle pensat per apropar les arts escèniques als més petits de la família.

‘OFF Km 0’, nou cicle amb segell de proximitat

Les entitats i produccions locals s’engloben en aquesta nova temporada sota el lema ‘OFF KM 0’. Seran 18 propostes de música, teatre i cultura popular protagonitzats per tarragonines i tarragonines. Així, entre altres, la Banda Unió Musical celebrarà els 25 anys al Teatre Tarragona, Els Pastorets de la Salle pujaran a l’escenari del Teatre Metropol i el grup de reconstrucció històrica Thaleia representarà la primera comèdia de William Shakespeare, 2 cavallers de Verona.

Tgn Jazz torna al Magatzem amb cinc concerts de destacades figures d’aquest gènere musical, com els pianistes Eri Yamamoto i Marco Mezquida. Les Joventuts Musicals s’instal·len de nou al Teatre Metropol amb el cicle Música per a tothom, que oferirà recitals de música amb intèrprets de reconegut prestigi internacional.

Nous descomptes, ‘Last minute’ i menors de 25 anys

Es posen en marxa dos nous abonaments per a les obres de teatre de 6 i 10 espectacles, que permetran gaudir d'un 20% i 30% de descompte. També es posen a la venda abonaments per als espectacles musicals, tant per a la temporada simfònica de l'OCM com a per a les representacions d'òpera. Com a novetats, les persones menors de 25 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50% i, d’altra banda, totes les entrades disponibles a taquilla a última hora, es posaran a la venda, mitjançant el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l'inici de la funció per només 10 euros.

És manté la possibilitat de renovar els antics abonaments, amb reserva mínima de 8 espectacles (inclosa l’òpera). Les entrades es posaran a la venda el pròxim dilluns 1 d’octubre a les taquilles del Teatre Tarragona i al web teatres.tarragona.cat.

Comentarios
Multimedia Diari