Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 145.000 camions es podran beneficiar del desviament voluntari des de l'N-240 a l'AP-2 de Lleida a Montblanc

Foment bonificarà els transportistes amb fins al 50% de la tarifa i la mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut

ACN

Whatsapp

Més de 145.000 vehicles pesats es podran beneficiar a partir del juliol del desviament voluntari des de l'N-240 cap a l'AP-2 de Lleida a Montblanc. A partir de l'1 de juliol el Ministeri de Foment engegarà el pla de desviament voluntari de trànsit pesant de les carreteres convencionals a les autopistes de peatge. En el cas de Catalunya, aquesta prova pilot es realitzarà en el tram de carretera Lleida-Montblanc i Foment bonificarà els transportistes amb fins al 50% de la tarifa. La mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut.

La mesura, que aquest matí s'ha acordat amb la Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies i que estarà en vigor fins al 30 de novembre, suposa que els transportistes puguin canviar el seu itinerari habitual per les carreteres nacionals allà on tenen l'opció de desviar-se per una autopista. El Ministeri de Foment bonificarà fins al 50% de la tarifa i la mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut.

Els transportistes que prenguin l'alternativa de pagament s'estalviaran 16 minuts de conducció respecte als 43 minuts estimats per fer el recorregut per l'N-240.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También