Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 150 balladors participen al Xè Aplec Sardanista Vila del Morell

La jornada va transcórrer en un ambient festiu i molt acollidor. La música la van posar les cobles Reus Jove, Maricel, i Punt Cat Cobla

Diari de Tarragona

Whatsapp
Bailarines, durante el encuentro. Foto: Cedida

Bailarines, durante el encuentro. Foto: Cedida

El Parc de l’Estació va ser l’indret escollit, un any més, per a la celebració del Xè Aplec Sardanista Vila del Morell, en el qual enguany van participar més de 150 sardanistes.

El president de l’Associació Cultural i Sardanista del municipi, Anton Ribas, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament de la jornada. Com és habitual, i com a tret distintiu de la cita morellenca, tres cobles van amenitzar l’aplec: Reus Jove, Maricel i Punt Cat Cobla.

D’entre la trentena de sardanes que van interpretar, en sessió de matí i tarda, destaquen "El port de Barcelona", del compositor morellenc Serramont, i l’estrena de "Tota una experiència", de Ramon Iglésias i Rodríguez, dedicada a un membre de l'entitat local.

El bon temps va acompanyar la cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la regidoria de Benestar Social. En aquest sentit, la regidora M. Jesús Valldosera ha valorat molt positivament la trobada, i a la vegada ha trobat molt encertat el canvi d’ubicació de l’escenari.

“Crec que era molt més visible i feia que visualment l’aplec fos més atractiu”, ha assenyalat, “a més, l’ambient va ser molt festiu i acollidor”. A més de ballar, els participants, provinents de diversos indrets de la demarcació, i també d’altres punts de la geografia catalana, van poder gaudir d’un vermut, un dinar de germanor, sortejos i el tradicional concurs de colles improvisades.

Temas

Comentarios

Lea También