Més de 150 balladors participen al Xè Aplec Sardanista Vila del Morell

La jornada va transcórrer en un ambient festiu i molt acollidor. La música la van posar les cobles Reus Jove, Maricel, i Punt Cat Cobla

28 mayo 2018 15:16 | Actualizado a 28 mayo 2018 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Parc de l’Estació va ser l’indret escollit, un any més, per a la celebració del Xè Aplec Sardanista Vila del Morell, en el qual enguany van participar més de 150 sardanistes.

El president de l’Associació Cultural i Sardanista del municipi, Anton Ribas, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament de la jornada. Com és habitual, i com a tret distintiu de la cita morellenca, tres cobles van amenitzar l’aplec: Reus Jove, Maricel i Punt Cat Cobla.

D’entre la trentena de sardanes que van interpretar, en sessió de matí i tarda, destaquen "El port de Barcelona", del compositor morellenc Serramont, i l’estrena de "Tota una experiència", de Ramon Iglésias i Rodríguez, dedicada a un membre de l'entitat local.

El bon temps va acompanyar la cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la regidoria de Benestar Social. En aquest sentit, la regidora M. Jesús Valldosera ha valorat molt positivament la trobada, i a la vegada ha trobat molt encertat el canvi d’ubicació de l’escenari.

“Crec que era molt més visible i feia que visualment l’aplec fos més atractiu”, ha assenyalat, “a més, l’ambient va ser molt festiu i acollidor”. A més de ballar, els participants, provinents de diversos indrets de la demarcació, i també d’altres punts de la geografia catalana, van poder gaudir d’un vermut, un dinar de germanor, sortejos i el tradicional concurs de colles improvisades.

Comentarios
Multimedia Diari