Més de 2.600 turistes francesos visitaran Valls durant la tardor

Serà la vegada que més visitants provinents d´aquest país trepitgen la ciutat per conèixer els seus monuments

19 mayo 2017 18:10 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta serà la tardor que més turistes francesos trepitjaran la ciutat de Valls. En total en seran 2.630 que vindran repartits en 53 grups de visitants, segons informa l’Oficina Municipal d’Informació Turística.

Per a l’ocasió, s’ha fet una adaptació especial de les rutes ja existents pels principals monuments del Barri Antic. Així, els turistes podran visitar la Capella del Roser, l’Església de Sant Joan, el Refugi de la plaça del Blat i el campanar de Sant Joan amb explicacions fetes en el seu idioma.

La màxima afluència de visitants es viurà al mes d’octubre amb 1780 persones que arribaran en un total de 36 autocars. Pel que fa al novembre, 850 seran els turistes francesos que trepitjaran la capital de l’Alt Camp.

Totes aquestes visites són gestionades per l’Oficina de Turisme, que ha tancat les reserves amb dues agències franceses, Ruban Bleu i Voyages Sabardu, a través de la mediació de l’agència Calafell Evasion, amb seu a la Pineda (Vila-seca).

Des de la regidoria de Comerç i Turisme de Valls es té l’objectiu de consolidar el marcat francès, ja que «representa un públic molt interessant en la cultura i la gastronomia del país per damunt d’altres mercats d’origen», opina el regidor Òscar Peris.

Aquest serà el segon cop que es produeix a Valls una arribada tan important de turistes francesos. L’anterior ocasió va ser l’any 2014 que la mateixa agència de La Pineda va portar fins a la ciutat a prop de 900 persones provinents d’aquest país.

Comentarios
Multimedia Diari