Més de 4.500 persones van visitar ahir al matí Sarral en el context de la Fira

Ben d´hora, a les vuit del matí, es va obrir el recinte firal amb parades d´artesania, gastronomia, entitats, maquinària, joguines i activitats diverses que recorrien els carrers més cèntrics del municipi

19 mayo 2017 17:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir Sarral va viure un dels seus esdeveniments amb més tradició, la Fira, un esdeveniment que va atreure a més de 4.500 persones vingudes d’arreu.

Ben d’hora, a les vuit del matí, es va obrir el recinte firal amb parades d’artesania, gastronomia, entitats, maquinària, joguines i activitats diverses que recorrien els carrers més cèntrics del municipi: passeig del VIII Centenari, carrer Major, plaça de l’Església i plaça Padreny.

Malgrat tot, no va ser fins a les 9.30 h que es va donar el tret de sortida oficial amb l’acollida dels mestres artesans (enguany vinguts de Girona) a l’Ajuntament.

A continuació, les autoritats, entre les quals hi havia el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin, i l’alcalde de Sarral, Josep Amill, van fer un tomb per la fira per inaugurar-la.

Paral·lelament, al passeig del VIII Centenari es va començar a repartir el tradicional esmorzar de llonganissa. La fira es va estendre fins al Museu de l’Alabastre, on es van fer visites guiades.

Comentarios
Multimedia Diari