Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 4.500 persones van visitar ahir al matí Sarral en el context de la Fira

Ben d´hora, a les vuit del matí, es va obrir el recinte firal amb parades d´artesania, gastronomia, entitats, maquinària, joguines i activitats diverses que recorrien els carrers més cèntrics del municipi

Whatsapp
Preparant les llonganisses per al tradicional esmorzar de la Fira de Sarral. FOTO: MONTSE PLANA

Preparant les llonganisses per al tradicional esmorzar de la Fira de Sarral. FOTO: MONTSE PLANA

Ahir Sarral va viure un dels seus esdeveniments amb més tradició, la Fira, un esdeveniment que va atreure a més de 4.500 persones vingudes d’arreu.

Ben d’hora, a les vuit del matí, es va obrir el recinte firal amb parades d’artesania, gastronomia, entitats, maquinària, joguines i activitats diverses que recorrien els carrers més cèntrics del municipi: passeig del VIII Centenari, carrer Major, plaça de l’Església i plaça Padreny.

Malgrat tot, no va ser fins a les 9.30 h que es va donar el tret de sortida oficial amb l’acollida dels mestres artesans (enguany vinguts de Girona) a l’Ajuntament.

A continuació, les autoritats, entre les quals hi havia el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin, i l’alcalde de Sarral, Josep Amill, van fer un tomb per la fira per inaugurar-la.

Paral·lelament, al passeig del VIII Centenari es va començar a repartir el tradicional esmorzar de llonganissa. La fira es va estendre fins al Museu de l’Alabastre, on es van fer visites guiades.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También