Més de 400 persones demanen justícia per Sara Lozano a Montblanc

Els veïns es neguen a deixar caure el cas en l'oblit

19 mayo 2017 21:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns es compleix un any des de la tràgica troballa del cos de la montblanquina Sara Lozano en un descampat amb signes de violència. Coincidint ammb aquesta data, més de quatre-cents veïns s'han concentrat aquest diumenge al migdia a Montblanc per tal de demanar justícia per la jove. Durant la jornada, s'han llegit unes poesies i un manifest en el que es demanava posar fi a la violència de gènere i justícia per Lozano. També s'han deixat anar globus com a acte de cloenda després d’una concentració que ha durat aproximadament tres quarts d’hora.

El principal objectiu de l‘acte però, era homenatjar la Sara Lozano. «Esperem que amb aquesta concentració la justícia reaccioni i es posi més dura respecte a la violència de gènere», expliquen des de l’organització d’aquest acte d’homenatge.

Cal recordar que en el cas de Sara Lozano, poques setmanes més tard d’haver trobat el cos, els Mossos d’Esquadra van detenir un veí de Montblanc com a presumpte assassí, acusat també d’agressió sexual. L’últim pas de ls magistrats però, va ser retirar aquesta acusació d’agressió sexual el passat mes de març.

Comentarios
Multimedia Diari