Més de 60 persones formaran part del dispositiu de la Creu Roja pel Concurs de Castells

Tècnics sanitaris, metges, socorristes i voluntaris vetllaran per la salut de castellers i públic durant l’esdeveniment que se celebrarà dissabte i diumenge a la Tarraco Arena Plaça

05 octubre 2018 10:25 | Actualizado a 06 octubre 2018 19:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Creu Roja a Tarragona ja ho té tot a punt per la XXVII edició del Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà aquest dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

En total seran més de 60 les persones que formaran part del dispositiu de serveis preventius que l’organització establirà per tal d’atendre totes les possibles incidències mèdiques que hi pugui haver en el marc del Concurs.

En concret el desplegament estarà format per 10 ambulàncies (2 avançades/medicalitzades i 8 bàsiques), que estaran composades per un total de 18 tècnics sanitaris amb titulació de Tècnic d’Emergències Sanitàries (TES), dos infermeres i dos metges voluntaris.

A més, a peu de plaça hi haurà 40 socorristes amb titulació d’Assistència Sanitària Immediata (ASI II) per atendre les incidències dels castellers. Cal destacar que algunes d’aquestes persones, vinculades a la Creu Roja, han vingut des de diferents punts de l’estat espanyol per formar part d’aquest servei preventiu.

A més l’organització també mobilitzarà un vehicle que farà les funcions de Centre de Coordinació (CMC) per gestionar i coordinar l’operatiu de l’entitat, així com el vehicle Coffee Creu, que presta avituallament líquid i sòlid als diferents equips d’emergències i cossos de seguretat que participaran en l’esdeveniment.

Tot aquest dispositiu s’establirà d’igual manera i amb els mateixos efectius tant per la jornada de dissabte com de diumenge.

Comentarios
Multimedia Diari