Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 700 gossos a l’exposició internacional canina de Valls

El certàmen és ja tot un referent i està considerada com una de les més important en nombre de participants de les que s’organitzen a nivell internacional

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Sala Kursaal de Valls acollirà els dies 27 i 28 d’octubre l’Exposició Internacional i Nacional Canina que organitza la Unió Cinòfila de Catalunya amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls.

El certàmen és ja tot un referent i està considerada com una de les més important en nombre de participants de les que s’organitzen a nivell internacional. S’espera la participació de 700 gossos de més d’un centenar de races diferents que procedeixen de tot l’Estat espanyol, Catalunya, Rússia, Itàlia o França, entre d’altres països.

L’exposició arrencarà dissabte i es podrà visitar gratuïtament fins diumenge de 10h a 14.30h i de 16h a 18.30h. Com a novetat enguany, tan l’espai de la Sala Kursaal com algunes de les activitats del certamen es vestiran i es tematitzaran de Halloween i de la Castanyada. L’Ajuntament col·labora amb aquesta Exposició que porta celebrant-se a Valls des de fa 17 anys amb 500 euros, tal i com regula el conveni signat entre el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de l’entitat, Maite Gonzalbo.

Temas

Comentarios

Lea También