Més de 800 alumnes d’escoles de música de Tarragona faran 16 concerts simultanis

El reconegut cor Barcelona Gospel Messengers és el padrí d’aquesta vuitena edició

07 junio 2018 15:20 | Actualizado a 07 junio 2018 15:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper dissabte 9 de juny a partir de les 18h, més de 800 alumnes d’escoles de música de Tarragona participaran a la vuitena edició del Festival SIMFONIC. Els concerts es celebren a diferents espais de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals.

La ciutat de Tarragona acollirà 3 concerts simultanis de les diferents escoles de música de la ciutat: música clàssica i moderna al CaixaForum Tarragona i música de cambra i orquestra al Centre Cívic Municipal de Torreforta i al Centre Tarraconense El Seminari.

A la mateixa hora, per aprofitar aquest gran dia de música per a tots, existeix la possibilitat d’anar a Amposta, Godall i Passeig Comercial El Pallol de Reus amb banda de música; El Perelló, Tortosa, Auditori Santa Llúcia i Plaça Mercadal de Reus amb música clàssica i moderna; Sant Carles de la Ràpita amb cant coral; Biblioteca Central Xavier Amoròs de Reus amb gospel; jardins de la Casa Rull de Reus i Passeig Comercial El Pallol de Reus amb música tradicional i popular; Ulldecona i al Centre de Lectura de Reus amb música de cambra i orquestra.

En aquesta vuitena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del cor Barcelona Gospel Messengers, protagonista del videoclip de presentació del Festival. La cançó “Oh Happy Day!” sonarà el dia 9 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

La iniciativa SIMFONIC és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de 247 entitats entre elles el patrocinador principal de l’esdeveniment, el BBVA.

 

Podeu consultar els concerts que es realitzen a Tarragona:

http://www.simfonic.org/participants-tarragona-2018

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari