Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 800 croquetes a la Plaça del Rei de Tarragona

La fira de productores de proximitat Aproxima't desembarca aquest dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona amb la I Gran Encroquetada Popular de Tarragona i la Mostra de Cervesa Artesana de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Més de 800 croquetes a la Plaça del Rei de Tarragona

Més de 800 croquetes a la Plaça del Rei de Tarragona

La I Gran Encroquetada Popular de Tarragona arriba a la ciutat de la mà de la Fira de Productores de Proximitat APROXIMA'T, que tindrà lloc aquest proper dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona. Durant la jornada, a partir de les 12:00 hores, està previst que es distribueixin més de 800 croquetes entre totes les persones assistents a la fira, que també podran gaudir de les parades de productores de proximitat i d'una mostra de cerveses artesanes.

Entre les croquetes que es serviran, la majoria d'elles inèdites i totes fetes amb productes de proximitat, es podran tastar les croquetes de blanc i negre del Boada, en homenatge al mític bar de Tarragona que recentment ha tancat les seves portes.

A més, també es podran tastar croquetes de carn de vedella cuita a baixa temperatura, de formatge blau amb cireres, d'arròs amb verdures, de sobrasada, mel, nous i formatge de cabra, mós de pizza amb pinya, de sípia en la seva tinta, de carbassó amb mascarpone, d'ànec amb peres, de quinoa farcides de provolone, de blanc i negre del Boada de TGN, d'arròs amb verdures, mós de melós, de romesco de tonyina o de rostit de carn, entre d'altres.

Mercat de proximitat i cervesa artesana

La I Gran Encroquetada Popular de Tarragona s'emmarca dins els actes de la fira APROXIMA'T, que arriba per primer cop a Tarragona. El grup de consum La Bajoca, un grup de mestres cervesers —Kesse (Tarragona), Ona (Vila-seca) i Clandestines (Montferri)— i el Casal Popular Sageta de Foc han decidit unir esforços aquest mes de juny per promoure aquest nou esdeveniment.

Aproxima't, la I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona i ja compta amb la participació confirmada d'artesans de tot tipus. De moment han confirmat la seva assistència productores de formatges i iogurts (La Segalla, L'Albiol – Selva del Camp, el Boc de Mont-ral, Alt Camp, i D'Aquí Formatges, Baix Llobregat); de xocolata, cremes i dolços (Menjamiques, Bràfim); de sabons, xampús i cosmètica ecològica (Les Bombolletes, Valls); de mel de primera qualitat (La Casa de la Mel, Mel el Remei, Alcover); d'una gran varietat de fruites i verdures ecològiques (La Magalla, Bràfim); i de llegums (Cal Camat, El Vendrell).

La fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dia, entre les 11:00 i les 22:00 hores, però l'objectiu és arribar a tots els públics i que Aproxima't es converteixi, també, en un espai d'oci i gaudi pels assistents. Per això, la fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb l'oferta inèdita de croquetes de temporada, a càrrec del servei de cuina del Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona, que també servirà un dinar a l'aire lliure amb productes ecològics i que durant tot el dia restarà a la plaça, com a punt d'informació i servei del públic que s'apropi. També està previst un pica a pica per l'hora de sopar, fins les 22:00 hores.

Finalment, la jornada estarà amenitzada amb la música de dos clàssics de la ciutat: Ganja Nights i Club Vinil de Tarragona, que actuaran durant el mat-i-migdia i la tarda-vespre respectivament.

La fira de productes artesans s'emmarca dins el programa de festes de Sant Joan de Tarragona i l'organització ha obert un compte a la xarxa social Twitter (@Taproxima), a Instagram (fira_aproximat) i a Facebook (@aproximat.tarragona) per promoure l'esdeveniment i donar a conèixer les novetats que vagin sorgint o altres activitats que s'organitzin el mateix dia 15 a la Plaça del Rei.

La I Fira Aproxima't arriba a Tarragona amb croquetes, cervesa artesana i productes de proximitat

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dissabte 15. A més, durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana, que es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada

El programa d'Aproxima't, I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, és el següent:

Dissabte 15 de Juny – Plaça del Rei (Tarragona)

11:00 – Inauguració de la Fira: comença Aproxima't!

12:00 – Vermut de la terra amb Encroquetada popular (croquetes de temporada, inèdites i d'autor a càrrec del cuiner Santi Fortuny Pàmies). Es serviran croquetes fins exhaurir existències.

12:00 – Inici de l'actuació de Ganja Nights, amb Great Alice & Didi Goat

14:00 – Dinar Popular, amb Falafels, Amanida, Rodó a la Salsa de Cervesa Negra i Salsa de Iogurt. Tot fet amb productes artesanals i de proximitat.

18:30 – Tast de Cerveses: cata comentada amb la presència dels principals artesans/mestres cervesers de Tarragona

19:00 – Sessió musical als plats amb Club Vinil Tarragona.

21:00-22:00 – Pica-pica i tancament.

Temas

Comentarios

Lea También