Més premis i qualitat a la 6a edició de la ruta de tapes

També hi haurà premis per a les persones que realitzin bona part del recorregut del Des-Tapa la Canonja

26 marzo 2019 08:28 | Actualizado a 30 abril 2019 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria de Promoció Econòmica de la Canonja aposta per dinamitzar el negoci de la restauració del  municipi, organitzant la 6a edició de la ruta de tapes Des-Tapa la Canonja que començarà aquest divendres i durarà dos caps de setmana consecutius. 

Enguany se celebrarà coincidint amb el Festival de Màgia Impossible que se celebra el 5, 6 i 7 d’abril. Hi participen set establiments que oferiran tapa i beguda per 2,5 euros. Els participants són: Com a casa, BBT Otra, Camp de futbol, L’Antídot, Fleca Raval, Pizzeria Metro, Bocatín Malagueño.

«El funcionament del concurs per escollir la millor tapa és el mateix de les últimes edicions»

Comenta el regidor de promoció econòmica, Paco Roca. Per participar en la votació s’haurà de votar les set tapes. «Com sempre, els participants a la votació entraran en un sorteig ple de premis, gràcies als establiments adherits i als patrocinadors Komkal i La Boella que ajuden a augmentar encara més la categoria d’aquesta ruta de tapes», apunta Roca.

El regidor desitja que la iniciativa tingui bona acollida i per això «volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa». L’Ajuntament atorgarà un premi a l’establiment que obtingui el major nombre de vots com la millor tapa. L’establiment guanyador rebrà una menció i el premi d’una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. L’establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa.

Comentarios
Multimedia Diari