‘Metamorfosis’, tres dies a l’Auditori Diputació

Àries de Mozart i altres composicions integren el repertori que 18 cantants oferiran a tot el públic el 20, 21, i 22 d’abril en un espectacle gratuït

17 abril 2018 12:58 | Actualizado a 19 abril 2018 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Metamorfosis, el muntatge operístic de l’Aula de Cant del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, pujarà els dies 20, 21 i 22 d’abril a l’escenari de l’Auditori Diputació. 18 cantants, alumnes del centre, interpretaran les peces operístiques, la majoria de Mozart, en un espectacle que combina el treball de cant amb altres aspectes com la interpretació d’escena i els idiomes aplicats al cant.

La posada en escena de l’espectacle ofereix, alhora, un espai de contacte amb el públic per completar la formació i acostar al món professional l’aprenentatge assolit a l’aula. A Metamorfosis serà possible sentir, sobretot, composicions operístiques de Mozart però també de Haydn, Giovani Pisiello i Martín y Soler.

Amb un repertori propi del classicisme musical, l’escenografia sorprèn amb un muntatge contemporani, una autèntica metamorfosi. La direcció escènica ha anat  a càrrec de Mireia Andreu i compta amb la participació de Juan Diego Fidalgo al piano.

Les professores de cant Cecília Aymí, Montserrat Bella i Alba Rosa Forasté han coordinat el treball amb l’alumnat que durant tres dies es podrà veure i sentir a l’Auditori Diputació.

Horaris i invitacions

El muntatge es representarà els dies 20 i 21 d’abril, a les 19.00h i el dia 22 d’abril, a les 18.00h. L’Auditori obrirà les portes a tot el públic per aquest espectacle, al qual es podrà accedir gratuïtament amb invitació, que caldrà recollir a la consergeria del Conservatori, fins divendres en l’horari habitual d’obertura del centre.

Comentarios
Multimedia Diari