Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Millores al servei d'urgències de l'Hospital de Santa Tecla

El centre tarragoní trasllada el servei a la primera planta de l'edifici de la Rambla Vella

ACN

Whatsapp
Façana de l'hospital de Santa Tecla. Foto: DT

Façana de l'hospital de Santa Tecla. Foto: DT

El servei d'urgències de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona compta des del 3 de març amb diverses millores. En concret, les millores han comportat un espai més còmode i funcional, dotat amb els mitjans tècnics necessaris per garantir una atenció òptima a la demanda assistencial de la població tarragonina. També ha comportat un canvi d'ubicació, ja que s'ha traslladat a una zona remodelada de la primera planta de l'edifici de la Rambla Vella. Compta amb dotze boxs, un per a cures, un per aplicar guixos, noves sales d'espera i una zona específicament dedicada a l'atenció d'urgències pediàtriques (amb quatre boxs pediàtrics i sala d'espera pròpia).

Des del centre es confia que el trasllat permeti solucionar "definitivament" les limitacions de l'espai que s'havia ocupat fins ara, a la planta baixa de l'hospital. La nova àrea d'urgències incorpora avenços tècnics en la monitorització a distància continuada dels pacients i en procediments de control i seguretat en la prescripció i dispensació de medicaments. El servei s'ha dotat també de nous equips informàtics.

L'accés dels usuaris al servei d'urgències se segueix fent a través del taulell de la planta baixa de l'hospital.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También