Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mònica Alabart, nova presidenta de la Secció Local d’ERC a Tarragona

La nova executiva està formada per Gemma Marcos, Sergi Albarrán, Montserrat Romans, Carles Farré, Meritxell Fàbregas, Ricard Fernàndez, Eva Jané, Joan Tejero i Isaac Andrade

Diari de Tarragona

Whatsapp
La nova executiva. FOTO: ERC

La nova executiva. FOTO: ERC

Mònica Alabart és la nova presidenta de la Secció Local d’ERC a Tarragona. Aquest dijous, 30 de gener, al vespre, l’assemblea local va ratificar la candidatura encapçalada per la republicana, que està formada per cinc dones i cinc homes compromesos amb el partit i amb vocació de servei públic.

Alabart afronta aquesta nova etapa amb molta energia i il·lusió I amb les idees molt clares: “Destinarem tots els nostres esforços per aconseguir que, cada dia, Tarragona sigui una ciutat millor, més participativa i més cohesionada dins d’una Catalunya sobirana”. A tot això, el nou òrgan directiu treballarà per la militància, pels càrrecs electes de la ciutat i alhora per potenciar la participació dels militants en el dia a dia del partit. L’objectiu, segons la presidenta, “és establir una major col·laboració entre els militants i el grup municipal i definir un millor estratègic que ha de servir de guia fins a les properes eleccions municipals”.

La nova presidenta està acompanyada a l’executiva local per Gemma Marcos, Sergi Albarrán, Montserrat Romans, Carles Farré, Meritxell Fàbregas, Ricard Fernàndez, Eva Jané, Joan Tejero i Isaac Andrade.

Mònica Alabart assegura que des de l’executiva “destinarem el nostre temps, la nostra força i la nostra dedicació, amb lleialtat i responsabilitat, per ajudar a avançar el país cap a la seva llibertat”.

Qui és Mònica Alabart?

Mònica Alabart va néixer a Tarragona l’any 1972. Està casada i té dos fills. És llicenciada en Psicologia Clínica per la URV (1995) i també en Psicopedagogia (2004). Fa més de 20 anys que treballa en el món educatiu. L’any 2011 es va incorporar a l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) del Departament d’Educació, del que en va ser directora durant 5 cursos. Actualment treballa d’Inspectora d’Educació a les Garrigues.

És militant d'ERC des de l'any 2004 i ha sigut secretària de política municipal, presidenta de la secció local de Tarragona i consellera nacional. En l’anterior mandat va ser consellera a l’Ajuntament de Tarragona (2015-2019).

La nova executiva

  • Mònica Alabart i Calvó, Presidència
  • Gemma Marcos, Secretaria d’Organització
  • Sergi Albarrán, Secretaria de Política Municipal
  • Montserrat Romans, Secretaria de Comunicació i Difusió
  • Carles Farré, Secretaria de Transició Ecològica
  • Meritxell Fàbregas, Secretaria de Finances
  • Ricard Fernàndez, Secretaria de Mobilitzacions
  • Eva Jané, Secretaria de les Dones:
  • Joan Tejero, Secretaria d’Actes
  • Isaac Andrade, Secretaria de Ciutadania

Temas

Comentarios

Lea También