Mobilitzades onze dotacions de bombers per un incendi forestal a Conesa

El foc ha cremat 362 metres quadrats, principalment de sotabosc i algun pi

11 octubre 2020 17:50 | Actualizado a 11 octubre 2020 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de deu dotacions terrestres i un helicòpter bombarder han estat mobilitzades aquesta tarda en declarar-se un incendi forestal a Conesa (Conca de Barberà). El vent que bufava i l’ampli entorn forestal ha provocat aquest ampli desplegament. Al final, el foc ha cremat 362 metres quadrats, principalment de sotabosc i algun pi.

L’avís s'ha rebut  poc abans de tres quarts de cinc de la tarda de flames a l’alçada del punt quilomètric 3,100 de la carretera T-230, en direcció a Rocafort de Queralt. Bombers va enviar dotacions dels parcs de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Valls i Vila-rodona, a més a més de tres unitats GRAF i de la Regió d’Emergències.

A les 17.35 hores el foc s'ha donat per estabilitzat. Algunes de les dotacions s'han retirat i les altres estan resseguint el perímetre de l’incendi.

Per una altra part, l’incendi forestal que es va originar a dos quarts de set de la tarda de dissabte a prop de l’estació de Pradell, al terme municipal de la Torre de Fontaubella, es va donar per apagar poc abans de les nou del vespre, després de cremar 300 metres quadrats de bosc.

Avui, a tres quarts de nou del matí, hi va haver una petita reproducció.

Comentarios
Multimedia Diari