Montblanc acollirà una trobada d'Àligues per les Festes de St. Maties

L'acte se celebrarà el 15 de maig en el context del 35è aniversari d'aquest element del seguici festiu de la Vila Ducal

19 mayo 2017 19:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per commemorar el 35è aniversari de l’Àliga de Montblanc, les Festes de Sant Maties, la Festa Major de primavera de la Vila Ducal, acolliran una plantada i exposició d’Àligues vingudes d’arreu de Catalunya.

Concretament, en aquest acte, que se celebrarà el diumenge 15 de maig al matí, hi participaran els Voltors de la Bisbal d’Empordà, l’Àliga de Lleida, la de Tortosa, a més de l’Àliga i l’Aligot de Montblanc, la Mulassa i la Mulasseta de Montblanc i el Drac i el Drac Petit de Montblanc. La trobada començarà a les 10 del matí a la plaça Major i continuarà amb una cercavila per carrers i places que finalitzarà a la mateixa plaça amb els balls de lluïment.

Aquesta és una de les novetats que presenta el programa de les Festes de Sant Maties que, segons va explicar ahir el regidor de Festes, Oriol Pallisó, la voluntat és que es potenciïn i es converteixin en la Festa Major de Primavera.

L’esdeveniment, que començarà el divendres 13 de maig i finalitzarà el dilluns dia 16, comptarà amb una trentena d’actes dirigits a totes les edats. El tret de sortida el marcarà la presentació del cartell oficial de les Festes de la Serra, mentre que una taula rodona sobre la ràdio posarà el punt i final.

Comentarios
Multimedia Diari