Montblanc aconsegueix dues estrelles a la 'Guia Verda Michelin'

La Vila Ducal, amb cinc pàgines de continguts, obté la mateixa puntuació que ciutats com Tarragona o Terol

19 mayo 2017 15:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La vila de Montblanc ha obtingut dues estrelles Michelin en l’última edició de la Guia Verda , publicada el passat mes de febrer. «Tenim la mateixa puntuació de ciutats amb un gran patrimoni cultural, com és el cas de Tarragona, Terol o Àvila», destacava ahir l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que es mostrava molt satisfet per mantenir les dues estrelles des de l’any 2002.

«Ens hem mantingut en puntuació i, a més a més, cada cop la guia incrementa més l’espai dedicat a Montblanc, fet que reconeix la tasca acurada que s’està realitzant en matèria de turisme», explicava ahir la regidora de Turisme, Ariadna Ferrer. Concretament, en l’edició 2017 es dediquen 5 pàgines a la Vila Ducal en les quals es posa especial èmfasi en les muralles i l’església de Santa Maria, monuments que obtenen dues estrelles. A continuació, es destaca amb una estrella el Museu Comarcal, l’església de Sant Miquel, el convent i el santuari de la Serra i l’Hospital de Santa Magdalena, així com la plaça Major i el Call Jueu. També es posiciona Montblanc com a punt de partida de la Ruta del Cister, «tot un honor que alhora es converteix en un compromís», assegura Andreu.

Més enllà de Montblanc, de la província de Tarragona també apareixen amb dues estrelles Michelin Tarragona (amb 6 pàgines de continguts) i la Costa Daurada (pàgina i mitja), a més de Tortosa, que obté una estrella.

Comentarios
Multimedia Diari