Montblanc es mofa de Tabarnia en el seu cartell de Carnaval

L'organització del Carnaval ha encunyat "Carnavalània" fent un joc de paraules entre Tabarnia i els noms de les fires més destacades que celebra el municipi

23 enero 2018 16:40 | Actualizado a 23 enero 2018 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montblanc (Conca de Barberà) es mofa de Tabarnia en el seu cartell de Carnaval, amb el lema "Carnavalània. República de la gresca independent", postil·lat per la frase "Serem frikis o rebentarem".

L'organització del Carnaval ha encunyat "Carnavalània" fent un joc de paraules entre Tabarnia i els noms de les fires més destacades que celebra el municipi, Clickània Brickània (fira de les joguines Clic de Playmobil); la de ceràmica Terrània i la del safrà, Safrània.

El cartell mostra un emmascarat fent un gest obscè aixecant el dit del mig amb el braç alçat, amb una gran bandera onejant darrere amb els colors de l'arc iris i part de l'escut de Montblanc.

En l'acte de presentació del cartell, s'ha celebrat la bona salut del Carnaval de Montblanc -programat del 10 al 13 de febrer- després de diversos canvis introduïts en l'anterior edició.

Entre el programa d'actes destaca, a més de la rua amb els seus corresponents premis, l'anomenada Xeringa Montblanquina i el sopar de comparses. 

Comentarios
Multimedia Diari