Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Montblanc tanca l'any amb xifra rècord de visitants

Valoració també positiva des de l'oficina comarcal ubicada a Poblet, amb un increment del 12% de turistes i un 18% de consultes

ACN

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

Montblanc tanca aquest 2014 amb una xifra rècord de visitants. Segons l'oficina de turisme de Montblanc, enguany s'ha registrat un augment del 34% dels turistes, assolint els més de 10.000 visitants -en comparació als 6.700 de l'any passat. L'oficina comarcal, ubicada a Poblet, també tanca l'any amb dades positives: un augment del 12% dels visitants i fins al 18% en el volum de consultes rebudes -53.287 turistes i 15.558 consultes. El turista de proximitat segueix sent el qui més visita la Conca de Barberà. El mercat català representa el 39% del total de persones que s'adrecen a l'oficina. Pel que fa a l'allotjament, un 18% es queda a dormir a la comarca, xifra que s'ha mantingut respecte l'any 2013.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También