Mor el veí de Pradell de la Teixeta que patí un accident a Valls

L'home, de 81 anys, estava ingressat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII

15 noviembre 2017 12:12 | Actualizado a 17 noviembre 2017 13:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conductor de la furgoneta implicada en l'accident mortal d'ahir dimarts a Valls ha mort a primeres hores d'aquesta tarda. Aquest veí de Pradell de la Teixeta estava en estat crític a la UCI de l'Hospital Universitari Joan XXIII, a conseqüència de les greus lesions patides. L'home de 81 anys, era el conductor de la furgoneta, en la qual anava també la seva muller, una dona de 74 anys, que va morir a l'acte.

Ambdós ocupants de la furgoneta havien viscut la major part de la seva vida a Pradell de la Teixeta, tot i que ara residien a casa d'una de les filles a Valls.

L'accident va passar a les 15.38 hores en el punt quilomètric 3,500 de la C-37, d'Alcover a Valls, molt a prop del pont sobre el riu Francolí. Segons les informacions amb les quals treballen els Mossos d'Esquadra, la furgoneta circulava en direcció a Valls quan, per causes desconegudes, va envair el carril contrari, pel que circulava el camió. Aquest va intentar esquivar-ho.

Molt de trànsit

El passat 24 d'octubre, a un quilòmetre del lloc de l'accident de dimarts n'hi va haver un altre, quan un camió va caure damunt d'un turisme i va aixafar els dos ocupants, que van morir a l'acte.

Els dos accidents tenen un denominador comú: estan implicats camions que feien la mateixa ruta. I és que des que l'autovia A-27 arriba fins a Valls, la C-37 ha incrementat notablement el pas de vehicles pesants, principalment aquells que, procedents de la zona portuària, tenen com a destinació las comarques de Lleida o de la Vall de l'Ebre.

Des que l'A-27 arriba fins a Valls, la C-37 ha incrementat notablement el pas de camions que van carregats cap a la zona de Lleida

Els camions surten del port a través de l'A-27 i agafen la sortida de Valls. Aquí segueixen per la C-37 fins a Alcover, on empalmen amb la C-14 per seguir el viatge. D'aquesta manera s'estalvien haver de pujar el Coll de Lilla

 

Comentarios
Multimedia Diari