Mor l'exalcalde de Solivella Josep M. Casamitjana

Ho va ser entre 1991 i 2003. També fou regidor durant tres legislatures

28 marzo 2020 17:15 | Actualizado a 28 marzo 2020 22:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Josep M. Casamitjana Orpinell, que fou alcalde i regidor de l’Ajuntament de Solivella ha mort, segons ha informat aquest dissabte l'Ajuntament a través de les xarxes socials.

Casamitjana va presentar-se el 1991 com a número cinc a la candidatura que la UnIC va fer a Solivella, però no va obtenir l’acta de regidor.

Quatre anys més tard es va presentar de nou per la UnIC-FIC, en aquest cas com a número dos, sent elegit regidor a la legislatura 1995-1999. Això li va permetre entrar a formar part de l’equip de govern com a primer tinent d’alcalde.

Però dos anys abans d’acabar la legislatura, va renuncià a ser regidor, al·legant motius de feina.

A les eleccions municipals de 1999, l’ara finat va encapçalar la llista del Partit Popular com a independent, i va ser l’única que es va presentar. D’aquesta manera aconseguí que aquesta formació política tingués l’única alcaldia a tota la comarca de la Conca de Barberà.

A les eleccions de 2003 va canviar de partit i es va presentar per CiU, perdent l’alcaldia i passant a l’oposició. Als comicis de 2007, Convergència va guanyar. Anava segon de la llista i Casamitjana va ser regidor de Governació.

Al 2011 ja no es va tornar a presentar.

Comentarios
Multimedia Diari