Mor l'exalcalde de Vila-rodona Carles Gavaldà en un accident

Una col·lisió frontal entre dos vehicles ahir al matí a la TP-2031, a l´altura de Bràfim (Alt Camp), va provocar la mort de dues persones i en va deixar una altra de ferida en estat greu

19 mayo 2017 22:56 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una col·lisió frontal entre dos vehicles a l’altura de Bràfim va provocar ahir al matí la mort de dues persones, una d’elles l’exalcalde de Vila-rodona, Carles Gavaldà, de 72 anys, mentre que l’altra víctima mortal era un jove de 29 anys del Pont d’Armentera, Jordi P. V. A més a més, l’accident va deixar a una persona ferida en estat greu, concretament, l’esposa de Gavaldà. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del sinistre a les 11.21 h.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir al punt quilomètric 22,1 de la TP-2031. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos turismes. Com a conseqüència de la topada, els dos conductors van morir i un passatger va quedar ferit de gravetat i va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En l’accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, la calçada va quedar tallada en ambdós sentits fins a quarts de dues del migdia. Durant aquest temps, els vehicles van ser desviats per la C-51 i la T-2034.

Carles Gavaldà havia sigut alcalde de Vila-rodona entre 1983 i 1991 i actualment era el president de la Societat de Caçadors La Conca. Era una persona molt coneguda al municipi.

 

Comentarios
Multimedia Diari